Sportování a volný čas

02.09.2018 20:16

Před čtyřmi lety jsme slíbili, že se zasadíme o maximální volné zpřístupnění sportovišť v obci pro neorganizovanou mládež. Odpovídající úprava provozního řádu víceúčelového hřiště byla jednou z prvních změn, kterou jsme iniciovali už v roce 2015. Z hlediska sportování a volnočasových aktivit se ale podařilo mnohem více. S podporou této oblasti počítáme i do budoucna.

Rozšíření dětského hřiště 
Pro děti školního věku bylo rozšířeno dětské hřiště. Přibyla lanová pyramida, lanová dráha, balanční kladina, dvoumístná houpačka a skluzavka. Celý prostor a okolí dostalo novou parkovou úpravu. Těsně před dokončením je propojení prostoru s komunikací vedoucí ke kabinám TJ Janovice, čímž se celý prostor stane přístupnějším.

Janovické kopečky
Obnovení této tradiční akce bylo rovněž jedním z priorit na období 2014-2018. Především díky Komisi pro volnočasové aktivit a školství, pod vedením Táni Němcové jsme ji opět pevně začlenili do obecního sportovního kalendáře. Nezapomeňte, že už 15.9.2018 se pojede další ročník!

Knihobudky
S knihobudkami se dnes můžete potkat téměř v každé obci. I my jsme se nechali tímto nápadem inspirovat a v Janovicích i na Bystrém už našly tyto volně přístupné knihovničky své místo.


Letní kino
Nová tradice, kterou jsme iniciovali a která se ujala. Prázdninové letní kino v Sadu Petra Bezruče má neopakovatelnou atmosféru a těšilo se velké oblibě.

 

 

 

 

 

Zpět

Kontakt

"Za OŽIVENÍ JANOVIC - sdružení nezávislých kandidátů"
Volební zmocněnkyně: Mgr. Jana Zrzavá

+420 603 327 973

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode